5 Tips about چای نعنا You Can Use Today
5 Tips about چای نعنا You Can Use Today
Blog Article
برخی خانم ها در دوره قاعدگی علائمی نظیر گرفتگی شکمی، نفخ،درد شدید و خستگی و بی حالی را تجربه می کنند.یک روش طبیعی و موثر برای رفع این مشکلات نوشیدم دمنوش نعناع است، زیرا نعناع با اثرات خنک کنندگی و ضد دردی که دارد می تواند این دردها را تسکین دهد.درد های دوران قاعدگی با انقباض و گرفتگی رحم مربوط هستند،نوشیدن این دم نوش گیاهی با داشتن خواص ضد اسپاسمی شدت انقباضات عضلات رحم را کاهش می دهد و در نتیجه دردهای قاعدگی تسکین پیدا می کنند.
شما میتوانید با مصرف دمنوش نعناع و یا با جویدن این گیاه به رفع گلو درد و برونشیت ریه کمک کنید.
خواص: زرشک، طبیعتی سرد و خشک دارد و ضد صفرا، تقویت کننده معده، کبد و قلب، خنثی کننده سموم، برطرف کننده عطش و گرمازدگی (و تهوع و استفراغ ناشی از آن) و بی اشتهایی است.
دمنوش نعناع فلفلی خوشمزه است و به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه می شود. شما می توانید آن را به صورت چای کیسه ای یا یا برگ های تازه و خشک شده تهیه کنید.
مصرف این چای در بعضی افراد؛ ممکن است باعث کاهش شدید فشار خون و عوارضی مثل سرگیجه شود؛ لذا این چای را با مقادیر بیشتری نبات؛ یا همراه با نوشیدنی هایی که باعث افزایش فشار خون می شوند؛ مصرف نمایید.
آرام بخش اعصاب، بهترین داروی میگرن کهنه و درد شقیقه ها و سردرد، خلط آور، تب بر، اشتها آور، تقویت عمومی بدن، ضد نفخ و ورم معده، اسهال، اخلال مضره، سرما خوردگی.
علاوه براین نعناع در تهیه در کرم ها،خمیردندان، آدامس، خوشبو کننده ها، آبنبات ها و شیرینی هم استفاده می شود.مصرف دم نوش نعناع به میزان متعادل باعث بروز عوارض جانبی نمی شود، بنابراین در مصرف آن زیاده روی نکنید.
همچنین، برای رسیدن به نتایج مطلوب در لاغری، مهم است که رژیم غذایی متنوع و تعادلداری را رعایت کنید و فعالیت بدنی منظم داشته باشید.
مصرف دمنوش و یا جویدن برگ نعناع به دلیل وجود خواص ضدالتهابی برگهای نعناع، باعث تسکین التهاب و گرفتگی های مجرای تنفس در زمان کوتاهی می شود.
(می توانید از هل یا چوب دارچین برای معطر کردن استفاده کنید).
استفاده از دمنوش نعناع میتواند به کاهش دلدرد و اسهال کمک کرده و استفاده از یک قاشق نعناع خشک، پوست نارنج خشکشده و نبات در دو فنجان آب جوشان، میتواند بهبود علائم دلدرد و اسهال را تسریع کند.
نوشیدن دم نوش نعناع بصورت ناشتا در موقع صبح با افزایش انرژی و رفع استرس و ایجاد آرامش یک روز خوب . پر نشاط را برای شما فراهم می کند.
تمام نوشیدنی های های معرفی شده دراین جزوه به این صورت آماده می شوند که ترکیبات آنها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد- ریخته، روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم (کتری یاسماور) می گذاریم تا درمدّت ۳۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس ازآن، چای راصاف نموده، مصرف می کنیم.
- طبع آن گرم است. - دم کرده این گیاه یک تونیک و مقوی برای تقویت روح، بدن و افزایش طول عمر است. - جهت معالجه يبوست شب ها از دم کرده این گیاه بنوشید. - جهت درمان وبا از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی برای انواع تب ها مفید می باشد. - جهت اختلالات کبدی از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - برای بیماری صرع و فلج از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی آرام کننده اعصاب و تقویت کننده عضلات است. - جهت ???? ????? درمان دل درد و نفخ کمی مریم گلی را کف مال کرده، در دهان ریخته آهسته بمکید تا درد برطرف شود. - خانم های نازا از دم کرده این گیاه استفاده کنند. - مریم گلی پایین آورنده فشار خون است. - جهت پوست های چرب از بخور مریم گلی استفاده شود. - شست و شو با جوشانده مریم گلی جهت خارش پوست مفید است. - برای درمان سوختگی از ضماد جوشانده مریم گلی استفاده می شود. - برای درمان برفک دهان ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد ریخته حرارت می دهیم تا به جوش آید و ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آن را ۱۰ دقیقه دم کرده در دهان مزمزه می کنیم. - جهت برطرف کردن اسهال ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش ریخته ۱۰ دقیقه دم کرده صاف نموده، بعد از هر غذا یک فنجان بنوشید.